İsa’yla ilgili tanıklığım

Merhabalar, Adım Rob ve Teksas, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşıyorum. Kendim hakkında size daha fazla bilgi vermek arzusundayım. Tanıklığıma, genellikle benim için çok önemli olan Tanrı’ya olan inancımı paylaşmakla başlarım. Aşağı yukarı yirmi yıl önce, gerçek bir boşluk ve hiçliği hissettiğim bir dönemden geçtim. İsa’ya iman ettiğimde, beni tamamen doldurdu ve artık bu dünyanın şimdiye kadar verebildiğinden çok daha fazla sevgi, sevinç ve huzura sahibim. O benim tutkum ve yaşamımın ta kendisi.

Böylesi bir deneyim gerçeğinden geçmeseydim, uzun zaman önce çoktan vazgeçer ve başka bir inanç arenalarını araştırmaya başlardım. Hayatımda değişen şey; İsa’yla dinin/felsefenin sınırlarının çok ötesinde kişisel bir ilişkiye adım atmış olmamdır. O, gerçek ve hissedilebilir bir şeydi. Yaşamımda, inancımın karar noktasına geldiğimde, O radikal bir biçimde ve kelimenin tam anlamıyla bir gecede davranış biçimimi değiştirdi. Dolayısıyla inandığım şeyler sonsuza kadar değişmiş olacaktı. Artık farklı bir insandım ve bu değişimin her şeye kanıt olduğunun inkarı yoktu. Yeniden doğmuştum ve artık biliyordum ki; bu sadece diğer bir kilise terimi değildi. Mesih’te yeni bir yaratılıştım. Şimdi yaşamımdaki bazı değişiklikler aşamalı olarak ilerlemekteyken, bazıları aniden ve bir gecede olan değişikliklerdi. Onun, üstesinden gelmek için kendi doğal yeteneklerimin çok ötesinde olan durumlardan beni kurtardığına şahit oldum. İsa nikotin bağımlılığından, cinsel ahlaksızlığa kadar her şey dahil birçok günaha karşı galip gelmem için bana güç verdi. Aynı zamanda, kararlı bir inanç noktasındayken, karımı dejeneratif böbrekten ve oğlumu astımdan iyileştirdiğine tanık oldum. Bu noktada size sunmam gereken tek şey, sadece öylesine herhangi bir fikirden ibaretse, tanıklığımı okumak için zamanınızı boşa harcamanızı istemem.

Bana inanmadığınızı söyleyebilirsiniz veya en iyi ihtimalle samimi olduğumu, ama samimi bir şekilde hatalı olduğumu dile getirebilirsiniz, fakat her iki durumda da, sizden rica ettiğim tek şey; İsa hakkındaki gerçeği size göstermesini dürüstçe ve içten bir şekilde Tanrı’dan istemenizdir. Tanıklığımı okuduğunuz için bir kez daha teşekkür ederim ve bu tanıklık aracılığıyla Tanrı’nın sizi bolca bereketlemesi için dua ediyorum.

 

 

Tanrı’yla nasıl ilişki kurulur

jesusandjews.com/wordpress/2012/04/01/tanriyla-nasil-iliski-kurulur/

 

Daha fazla Bağlantılar

jesusandjews.com/wordpress/my-personal-testimony-with-jesus/

Leave a Reply